Mageia avapeol

Mageia Fännid

Nagu lubatud sai, toimuski 4. juuni ilusal õhtupoolikul Mageia Eesti toetusgrupi poolt korraldatud Mageia tutvustus ehk avapidu Tallinnas Mosaiigi kohvikus. Põhirõhk läks arutelule ja installfestile ehk kohapeal Mageia arvutitesse paigaldamisele.

Headeks tulemusteks oli, et kõik paigaldused õnnestusid väga hästi, kui välja arvata viperused ja viivitused, mis olid tingitud kohapealse wifi võrgu olematust kvaliteedist. Õnnestusid uuendamine Mandriva 2010.0-lt, live ja ja täisversiooni paigaldused. Ka kõige kiuslikumad wifi kaardid hakkasid peale pisemat pusimist tööle.

Mageia tortLisaks maitsesime torti, suupisteid ja karastavaid jooke. Õhtu oli meeldiv ja valitud koht hubane.Suured tänud kohale tulnuile ja tänud positiivse suhtumise eest äsjailmunud Mageiasse. Loodame mõnusa fännklubi moodustumist kohalolnud seltskonna baasil.

Soovime Mageia kogukonnale jaksu oma töö jätkamiseks ja jääme ootama järgmisi veel paremaid väljalaskeid.

Mageia Eesti tugigrupp soovib kõigile ilusat suve ja mõnusat vaba tarkvara kasutamist. Kõik on oodatud Mageia kasutajateks, proovige ja ande teada tulemustest siin kommentaariumis või e-posti aadressil mageia@planet.ee. Rohkem kontakte leiad meie kontaktide lehelt.

 

Kommentaarid

Sellel sissekandel puuduvad kommentaarid.

Viited

Viited sellel sissekandele puuduvad.

Lisa kommentaar

Nõutud

Nõutud

Valikuline