Mageia 4

Koheseks avaldamiseks: 1. veebruaril 2014

 

Mageia kogukond teatab suure rõõmuga meie uusima väljalaske – Mageia 4 – ilmumisest.

Uue väljalaske ilmumine on ajastatud Brüsselis peetava avatud lähtekoodiga tarkvara suurürituse FOSDEM 2014 toimumisajale, mil ühtlasi peab Mageia.Org oma iga-aastase üldkogu.

Ametliku väljalasketeate täisteksti leiab Mageia.Orgi ajaveebist http://blog.mageia.org.

Mageia 4 pakub kasutajatele rohkelt uusi omadusi ja mitmeid uuendusi. Allalaadimisvõimaluse, väljalaskemärkmed ja üldse rohkem teavet leiab meie veebileheküljelt www.mageia.org.

Huvilised võivad Mageia alla laadida kas FTP- või HTTP-saitidelt või torrentide vahendusel. Mageia on muu hulgas saadaval Live- ning paigaldus-CD-de ja -DVD-dena.

Samuti soovitame huvilistel uurida Mageia rakenduste andmebaasi http://mageia.madb.org, kust leiab põhjalikku teavet uute ja uuendatud tarkvarapakettide kohta.

Kasutajatele pakutakse lisaks rohkele uuele ja uuendatud tarkvarale laia valikut töökeskkondi ja võimalust valida paljude keelte vahel.

Mageia püsib seniajani heal kohal DistroWatch.com-i distributsioonide esikümnes ning on saanud pärast Mageia 3 ilmumist 2013. aasta mais kiitvaid hinnanguid kogu maailmast.

Mageia on kogukonna toel loodav Linuxi distributsioon, mis võtab avasüli vastu kasutajaid ja kaastöölisi kogu maailmast. Mageia.Org on mittetulundusühing, mida juhivad tunnustatud kaastöölistest koosnevad juhatus ja nõukogu, mille on valinud meie kõikjalt maailmast inimesi kaasavad meeskonnad.

Meie kindel eesmärk on pakkuda äärmiselt kvaliteetset, stabiilset, usaldusväärset ja nauditavat GNU/Linuxi kogemust nii tavalistele kasutajatele, arendajatele kui ka ettevõtetele.

Me oleme sügavalt tänulikud kõigile, kes on aidanud kaasa Mageia 4 loomisele: Mageia meeskonnad, kaastöölised ja toetajad kogu maailmast ning avaram Linuxi ja vaba tarkvara kogukond, kelle tööle ja panusele me toetume.

 

Lähem teave: www.mageia.org, press@mageia.org

Kommentaarid

Sellel sissekandel puuduvad kommentaarid.

Viited

Viited sellel sissekandele puuduvad.