Mageia 3

Koheseks avaldamiseks: 19. mai 2013

 

Mageia kogukond teatab rõõmuga uusima väljalaske – Mageia 3 – ilmumisest.

Me pühendame selle meie sõbra, kolleegi ja inspiratsiooniallika Jevgeni Dodonovi mälestusele. Vaba tarkvara maailm tunneb sügavat puudust tema andekusest, lahkusest ja pühendumisest.

Rohkelt uusi võimalusi ja täiendusi pakkuva väljalaske saab alla laadida aadressilt http://www.mageia.org/3/.

Täpsemalt saab uute omaduste ja uuendamisvõimaluste kohta lugeda väljalaskemärkmetest aadressil http://wiki.mageia.org/en/Mageia_3_väljalaskemärkmed_-_ET

Ühtlasi kutsume kõiki endisi ja uusi kasutajaid uurima Mageia rakenduste andmebaasi, kust leiab üksikasjalikku teavet uue ja uuendatud tarkvara kohta: http://mageia.madb.org/package/comparison/release/2/withrelease/3.

Mageia on saadaval nii LiveCD, paigaldus-DVD kui ka võrgupaigalduse CD kujul. Valida on paljude töökeskkondade (KDE, GNOME, LXDE …) ja arvukate keelte vahel. Kasutajad võivad Mageiat alla laadida nii FTP- ja HTTP-aadressidelt kui ka Bittorrenti vahendusel.

Mageia kuulub jätkuvalt Distrowatch.com-i kümne tippdistributsiooni esiotsa ning ülevaated kogu maailmast on viimasel aastal, pärast Mageia 2 ilmumist, olnud pidevalt positiivsed.

Mageia kujutab endast kogukonna algatusel toimivat Linuxi distributsiooni. Seda toetab mittetulundusühing eesotsas juhatuse ja valitava nõukoguga, mis koosneb tunnustuse saanud arendajatest ja teistest inimestest, kes on end pühendanud Mageiale. Mageia loomisele aitavad kaasa meeskonnad, mille liikmed on pärit kogu maailmast.

Meie tegevus aitab edendada Linuxi ja vaba tarkvara maailma üldisemat arengut. Meie kindel soov on pakkuda kvaliteetset, stabiilset, usaldusväärset ja rõõmu valmistavat GNU/Linuxi keskkonda nii tavalistele kasutajatele, arendajatele kui ka ettevõtetele.

Täpsem teave: www.mageia.org, press@mageia.org

Kommentaarid

Sellel sissekandel puuduvad kommentaarid.

Viited

Viited sellel sissekandele puuduvad.

Lisa kommentaar

Nõutud

Nõutud

Valikuline